Sada na šitie látky – 130, 85 a 36 dielna

Šitie je skvelý spôsob, ako prejaviť svoju kreativitu a vytvoriť vlastné jedinečné projekty. Ak hľadáte kompletné sady na šitie látky, ste na správnom mieste. Ponúkame širokú škálu sád na šitie látky, ktoré vám poskytnú všetko potrebné na to, aby ste mohli začať šiť a nemuseli už nič ďalšie zháňať.

Naše sady na šitie látky sú kvalitné, praktické a skvele zbalené v odolnom obale, ktorý je prehľadný a prispôsobený aj na cesty.

Pre tých, ktorí chcú mať všetko na jednom mieste je naša 130-dielna sada na šitie látky ideálnou voľbou. Obsahuje široký výber nití, ihiel a ďalších potrebných šijacích potrieb. S touto sadou nebudete musieť míňať čas hľadaním jednotlivých súčastí, pretože obsahuje všetko, čo potrebujete na šitie rôznych projektov.

Pre tých, ktorí preferujú kompaktné a praktické riešenie, máme 85-dielnu sadu na šitie látky. Je vybavená všetkými nevyhnutnými šijacími potrebami, vrátane rôznych typov ihiel a nití. Táto sada je výborná na cestovanie, pretože jej obal ju chráni a udržuje všetky súčasti pohromade.

Pre tých, ktorí už majú základnú výbavu, ale chcú doplniť svoju zbierku o niektoré špecifické súčasti, máme 36-dielnu sadu na šitie látky. Obsahuje všetko od rôznych typov ihiel a nití po navliekač nití, nožničky a meter. Táto sada je ideálna pre tých, ktorí hľadajú extra kompaktnú, ale zároveň plnohodnotnú sadu na šitie.

Nezáleží, či šijete profesionálne alebo je to vaša záľuba, naše sady na šitie látky vám poskytnú všetko, čo potrebujete. Doprajte si kompletný a kvalitný sortiment šijacích potrieb v praktickom obale. Vyberte si sadu, ktorá vyhovuje vašim potrebám a začnite vytvárať diela, na ktoré budete hrdí.