Paracord 550: kvalita a odolnosť v jednom

Paracord 550 je šnúra, ktorá odoláva extrémnym podmienkam a je nenahraditeľným nástrojom na outdoorové aktivity a remeselné projekty. Táto šnúra má neuveriteľne pevnú konštrukciu, s dvoma vrstvami: plášťovou štruktúrou a celonylonovým jadrom, ktoré je vyrobené zo 7 priadzí a každá z nich má 3 nylonové vlákna stočené dohromady.

S Paracordom sa ľahko pracuje, výborne odoláva opotrebeniu a jeho kvalitný materiál poskytuje dlhú životnosť. Táto šnúra má špeciálne spracovanie, ktoré jej zaručuje odolnosť voči hnilobe, plesniam a UV žiareniu, čo ju robí nenahraditeľným nástrojom pre akékoľvek outdoorové aktivity.

Mnoho outdoorových nadšencov si Paracord 550 vezme so sebou na svoje dobrodružstvá, pretože je ľahký, praktický a ponúka množstvo rôznych využití. Táto silná a odolná šnúra môže byť použitá ako jediná silná šnúra na všeobecné použitie alebo sa môže jednoducho rozdeliť na jednotlivé šnúry jadra a zachovať si svoju vysokú pevnosť.

Okrem outdoorových aktivít, je táto šnúra ideálna aj na rôzne remeselné projekty, ako napríklad tvorbu náramkov, príveskov, kľúčeniek a mnohých ďalších praktických výrobkov.

Výhodou Paracordu 550 je, že sa dá ľahko skladovať a používať. S pevnosťou, odolnosťou voči slnečnému žiareniu a dlhou životnosťou vás Paracord 550 nikdy nesklame. V balení, ktoré môžete nájsť v našej ponuke je navyše celých 30 metrov, takže vám vystačí na veľa rôznych projektov.