Viacstenné hracie kocky – D4 a viac

Viacstenné hracie kocky sú, ako už názov napovedá, hracími kockami s viacerými stenami, teda namiesto tradičných šiestich stien majú iný počet stien. Sú bežne používané v rôznych stolových hrách ako napríklad Dungeons & Dragons, Warhammer, alebo iných fantasy strategických hrách, ktoré vyžadujú používanie náhodných čísel. Každá viacstenná kocka má všeobecne označenie podľa počtu stien ako napríklad 4-stranná kocka (D4), 6-stranná kocka (D6), 8-stranná kocka (D8), 10-stranná kocka (D10), 12-stranná kocka (D12) a 20-stranná kocka (D20). Potom je tu ešte zvláštna kocka s číslami 00 až 90. Je to tzv. percentová kocka, ktorá určuje desiatky percent. Spolu s kockou D10, ktorá určuje jednotky percent teda tvoria pár určujúci s akou pravdepodobnosťou sa v hre niečo stane.

Ak si chcete užiť krásu a vzrušenie stolových hier, naše hracie kocky sú pre vás dokonalou voľbou. Sada obsahuje kocky s rôznym počtom stien, čo vám umožní využívať nekonečné možnosti a vytvárať nové príbehy pri každom hraní.

Naše hracie kocky sú vyrobené z kvalitného plastu s akrylovou farbou, aby zabezpečili dlhú životnosť a výnimočnú trvanlivosť. Okrem toho, ich farebné varianty vám umožňujú vybrať tie, ktoré sa najviac hodia k vašim stolovým hrám.

Balenie obsahuje 1 kocku s 4 stenami (D4), 1 kocku s 6 stenami (D6), 1 kocku s 8 stenami (D8), 1 kocku s 10 stenami (D10) s číslami od 0 do 9, 1 kocku s 10 stenami (D10) s číslami od 00 do 90, 1 kocku s 12 stenami (D12) a 1 kocku s 20 stenami (D20). Tieto kocky vám poskytnú všetko, čo potrebujete na vytvorenie a rozvinutie vzrušujúcich príbehov vo vašich hrách.

Aby ste udržali svoje kocky pokope a chránené, balenie obsahuje aj čierne vrecko, ktoré vám umožní bezpečne uložiť kocky a nosiť ich so sebou na všetky vaše herné dobrodružstvá.

Hracie kocky nie sú len zábavné, ale aj skvelým spôsobom ako rozvíjať svoju kreativitu, logické a matematické schopnosti. Môžu sa používať nielen pri stolových hrách, ale aj pri rôznych vzdelávacích aktivitách a hádankách.

Potrebuje len klasické hracie kocky? Pozrite si naši ponuku a vyberte si tie správne pre vašu hru.

V našej ponuke môžete nájsť klasické kocky so šiestimi stenami, ale v originálnom vyhotovení (napríklad čierne hracie kocky alebo hracie kocky z mosadze).