Solitér – online hra

Pripravili sme pre vás online solitér, aby sme vám pomohli skrátiť dlhé chvíle a poskytli vám túto zábavnú (a náročnú) hru na počítači alebo mobilnom zariadení.

Solitér je klasická hra, ktorá si získala popularitu po celom svete a teraz ju môžete hrať aj na našom webe pohodlne z každého miesta, kde máte prístup na internet.

Hru spustíte kliknutím na obrázok Solitéru.

Solitér - online hra

Radi by sme vám odporučili aj naše drevené a plastové Solitéry, ak máte radi stolné hry offline alebo hľadáte možnosť hrať solitér aj počas pobytu na chate alebo na dovolenke. Naše drevené a plastové verzie solitéra sú vyrobené z kvalitných materiálov a ponúkajú rovnakú výzvu a zábavu ako online verzia.

Drevené solitéry sú klasické a elegantné, sú vynikajúcim doplnkom pre akúkoľvek miestnosť alebo salónik. Sú tiež skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú klasiku a starosvetský pocit pri hraní solitéru.

Plastové solitéry sú viac trvanlivé a ľahké, takže sú ideálne na cesty a pre pobyt na pláži alebo pri bazéne. Sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú solitér, ktorý môžu hrať kedykoľvek a kdekoľvek.

Či už si vyberiete drevený alebo plastový solitér, poskytne vám rovnakú zábavu a výzvu ako pri hraní online verzie. Solitér je vynikajúca hra na trénovanie mysle a strategického plánovania.