Praktický náramok z paracordu – Vaša multifunkčná pomôcka pri turistike a campingu

Praktický náramok z paracordu sa rýchlo stane Vašim neoddeliteľným spoločníkom pri všetkých vašich outdoorových aktivitách ako je turistika, camping, dobrodružstvo v prírode a ďalšie. Tento jedinečný náramok v sebe ukrýva niekoľko dôležitých nástrojov, ktoré vám pomôžu prežiť aj v najnáročnejších situáciách.

Náramok je vyrobený z kvalitného paracordu, ktorý pochádza z armádneho využitia a je známy svojou odolnosťou a pevnosťou. Jeho pletenie mu dodáva unikátny vzhľad, ktorý okrem svojej praktickosti pôsobí aj ako štýlový módny doplnok.

Využitie paracordu neobmedzuje len jeho pevnosť a odolnosť, ale aj skutočnosť, že ho môžete kedykoľvek rozpliesť a použiť. Paracord môžete využiť na zostavenie prístrešku, na výrobu ohnivého luku alebo na opravu rôznych predmetov. Vďaka robustnosti tohto materiálu bude váš náramok z paracordu slúžiť mnoho rokov až do chvíle, keď ho budete naozaj potrebovať.

Ale okrem toho, že náramok je vyrobený z paracordu, tak obsahuje aj mini čepeľ, ktorá môže poslúžiť na rôzne taktické účely ako napríklad rezanie potravín, strihanie priadze či otváranie balíkov. Taktiež náramok disponuje kvalitnou píšťalkou, ktorej zvuk je počuť na veľkú vzdialenosť. Táto píšťalka môže byť veľmi užitočná v prípade, ak sa stratíte alebo potrebujete upozorniť ostatných na svoju polohu.

Jednou z najdôležitejších vlastností, ktorú náramok z paracordu ponúka, je kresadlo, ktoré sa nachádza vo vnútri pracky. Toto kresadlo je vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý sa používa na rýchle zapálenie ohňa. Priloženou čepieľkou z neho ľahko vykrešete extrémne horúce iskry, ktoré spoľahlivo zapália rôzne materiály. To je zvlášť užitočné pri turistike alebo campingu, kde potrebujete zaistiť ohrev, svetlo alebo prípravu jedla. Nemusíte sa viac obávať, že vám na založenie ohňa chýbajú zápalky alebo iné zapaľovacie prostriedky. Zdroj ohňa máte priamo na ruke.

Náramok má veľkosť 26 cm x 2,6 cm a hmotnosť len 30 g. Jeho kompaktné rozmery a nízka hmotnosť z neho robia ideálneho spoločníka pri každej outdoorovej aktivite. Jeho pohodlné a univerzálne pripínanie vám umožní nosiť ho vždy so sebou, či už na ruke alebo pripnutý na tašku alebo batoh.

Technické informácie:

Rozmery: 26 cm x 2,6 cm

Hmotnosť: 30 g

Paracord, z ktorého je náramok vyrobený, je bezpochyby jedným z najdôležitejších vynálezov pre outdoorových nadšencov. S náramkom z paracordu budete mať vždy so sebou potrebné nástroje a materiál na prežitie v prírode. Buďte pripravení na všetko a dobrodružstvo si užite naplno s náramkom z paracordu.