Posuvná úniková logická hra – trénujte svoje IQ a rozvíjajte kreatívne myslenie

Posuvná úniková logická hra je jednou z najobľúbenejších hračiek nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Na prvý pohľad sa môže zdať, že zvládnuť ju môže ktokoľvek, ale hra je omnoho ťažšia a vyžaduje plánovanie niekoľkých krokov dopredu. Vynikajúcou vlastnosťou tejto hry je, že navyše rozvíja kreatívne myslenie a trénuje IQ.

Hra sa skladá z dielikov, ktoré posúvate na obmedzenej ploche. Cieľ hry a počet dielikov závisí od vašich preferencií. Cieľom napríklad môže byť dostať všetky červeno označené dieliky na dielik označený bielou farbou alebo po jeho stranách. Čím menej dielikov vložíte na plochu, tým bude hra jednoduchšia.

Posuvná úniková hra je vyrobená z kvalitného dreva, ktoré zdôrazňuje jej jedinečnosť a krásu. Skutočnosť, že hra je vyrobená z certifikovaného dreva, je veľkou výhodou pre tých, ktorí si zakladajú na ochrane životného prostredia. Výsledný produkt je vynikajúci a trvalý.

Jednou z výhod tejto hry je, že ju môžete hrať kedykoľvek a kdekoľvek. Pohodlná a ľahko prenosná.

Výhody

  • Rozvíja IQ a kreatívne myslenie
  • Zábavná cesta, ako trénovať logické myslenie a trpezlivosť
  • Ideálny darček pre deti aj dospelých
  • Pohodlná a ľahko prenosná
  • Vyrobená z vysoko kvalitného dreva, s dôrazom na ochranu životného prostredia

Ak hľadáte zábavnú, ale zároveň užitočnú hračku pre svoje deti alebo sa chcete zabaviť s kamarátmi či rodinou, posuvná úniková logická hra je pre vás presne to pravé. Nechajte sa uniesť jej hĺbkou z pohľadu množstva možných riešení a uvidíte, že logické myslenie nemusí byť nuda.