Diamantové brúsne hlavy – profesionálne nástroje

Dosiahnite profesionálne brúsenie a gravírovanie s našou sadou diamantových brúsnych hláv

Ak hľadáte brúsnu sadu, ktorá vám umožní dokonale brúsiť šperky, mramor, drahokamy, sklo a ďalšie materiály, naša sada diamantových brúsnych hláv je pre vás ideálnou voľbou. Tieto hlavy sú vyrobené s najvyššou starostlivosťou a špeciálne navrhnuté na prácu s rôznorodými materiálmi. Navyše, zruční používatelia ich môžu využiť aj na gravírovanie.

Vlastnosti, ktoré vás nadchnú:

  • Zrnitosť: 120 (stredná) – Diamantové brúsne hlavy sú vybavené strednou zrnitosťou 120, čo znamená, že majú dostatočnú hrubosť na efektívne brúsenie a odstraňovanie materiálu, zatiaľ čo si zachovávajú dostatočnú jemnosť na vytváranie hladkých povrchov.
  • Dĺžka: 45 mm – S optimálnou dĺžkou 45 mm poskytnú brúsne hlavy dostatok priestoru na brúsenie aj v ťažko dostupných miestach.
  • Priemer stopky: 3,0 mm – S priemerom stopky 3,0 mm sú diamantové brúsne hlavy kompatibilné s väčšinou rotačných nástrojov a vŕtačiek na trhu, čo vám umožňuje ich jednoduchú a pohodlnú inštaláciu.
  • Ultra pevná oceľ odolná voči opotrebovaniu – Diamantové brúsne hlavy sú vyrobené z ultra pevnej ocele, ktorá je odolná voči opotrebovaniu. To znamená, že vydržia dlhšie a poskytujú vám trvácnosť, ktorú oceníte.
  • Vhodné pre väčšinu rotačných nástrojov a vŕtačiek – Sada diamantových brúsnych hláv je navrhnutá tak, aby bola kompatibilná s väčšinou rotačných nástrojov a vŕtačiek na trhu. Nezáleží na tom, aký typ nástroja používate, naše brúsne hlavy vám umožnia dosiahnuť vynikajúce výsledky.

Ak chcete dosiahnuť profesionálne brúsenie a gravírovanie, naša sada diamantových brúsnych hláv je pre vás ten správny výber. Objednajte si ich ešte dnes a vychutnajte si jednoduché a efektívne brúsenie.