Mini WiFi Camera s funkciou nočného videnia

Chcete mať kontrolu nad tým, čo sa deje doma alebo v kancelárii, aj keď nie ste fyzicky prítomní? Naša mini kamera je ideálnym riešením pre vás. Táto malá, ale výkonná kamera s rozlíšením HD 1080p poskytuje vysokokvalitné nahrávanie videa a má dokonca funkciu nočného videnia.

Vysokokvalitné nahrávanie videa

S rozlíšením 1080p poskytuje Mini WiFi Camera ostré a detailné záznamy. Každé video, ktoré zachytíte, bude jasné a s ohromujúcim rozlíšením. Uhol pohľadu 150 stupňov vám umožňuje sledovať širokú oblasť s jedným zariadením.

Bezdrôtové pripojenie

Vďaka WiFi pripojeniu môžete kameru sledovať na diaľku cez svoj mobilný telefón alebo tablet. Stačí stiahnuť príslušnú aplikáciu a budete mať prístup k živému prenosu a nahrávkam z kamery odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Takže aj keď nie ste doma, môžete mať istotu, že máte všetko pod kontrolou.

Funkcia nahrávania

Okrem nahrávania videa Mini WiFi Camera obsahuje aj vstavaný rekordér na zachytávanie zvuku. Takže, ak chcete zaznamenať rozhovor alebo iný zvukový prejav, táto kamera vám to umožní. Je to praktické pre bezpečnostné účely alebo len pre osobné záznamy z rôznych udalostí.

Kompaktné rozmery

Mini WiFi Camera je s veľkosťou 4,3 cm x 4,3 cm x 2,5 cm veľmi kompaktná. Môžete ju diskrétne umiestniť takmer kdekoľvek. Môže byť skvelou bezpečnostnou kamerou pre váš domov, kanceláriu alebo aj automobil. Biele prevedenie kameru dobre zlučuje s akýmkoľvek interiérom.

Nezáleží na tom, či chcete sledovať domácnosť, deti alebo domácich miláčikov. Mini WiFi Camera s HD 1080p rozlíšením, funkciou nočného videnia a ďalšími užitočnými vlastnosťami vám umožní mať kontrolu. S bezdrôtovým pripojením a kompaktnými rozmermi je to výnimočné zariadenie, ktoré vám poskytne bezpečnosť a prehľad v každej situácii.