Stupňové vrtáky – pohodlné vŕtanie

Ak hľadáte kvalitné vrtáky na vŕtanie otvorov do rôznych materiálov ako je drevo, oceľ, mosadz, alebo plast, potom je táto ponuka práve pre vás. Ponúkame vám stupňové vrtáky, vyrobené z vysoko kvalitnej HSS ocele, ktoré sú potiahnuté titánom na zvýšenie odolnosti, zníženie trenia a vzniku tepla. Tento titánový povlak šesťkrát predlžuje životnosť vrtákov v porovnaní s bežnými HSS vrtákmi.

Tepelne spracované a vysoko leštené, tieto vrtáky dokonale vŕtajú okrúhle otvory do ocele, mosadze, plastu, dreva a ďalších materiálov. Dizajn s dvoma drážkami vedie materiálom rýchlejšie, hladšie a čistejšie, zatiaľ čo každý stupeň je jasne označený vŕtaným priemerom. Hranatý dizajn stopiek zabezpečuje, aby sa predišlo skĺznutiu pri vŕtaní.

Sada obsahuje tri stupňové vrtáky rôznych veľkostí, aby ste mohli vždy zvoliť ten správny pre vaše potreby: 3-12mm, 4-12mm a 4-20mm. Vrecko na vrtáky (čierne alebo modré) je súčasťou balenia, a to všetko za veľmi prístupnú cenu.

Vďaka svojej kvalite a výkonnosti sú tieto stupňové vrtáky obľúbenou voľbou medzi profesionálmi aj nadšencami pre ich schopnosť efektívne vŕtať do rôznych materiálov. Vyberte si naše stupňové vrtáky vyrobené z vysoko kvalitnej HSS ocele a urobte si prácu ešte jednoduchšou a efektívnejšou.